image desctription

Stiri

  1. Stiri

Amical: FC Unirea Alba Iulia - FC Hunedoara 4-2

FC Unirea a revenit astăzi pe terenul central al Complexului Cetate după o pauză de aproape un an cu o victorie împotriva formației FC Hunedoara, scor 4-2.

Albaiulienii au controlat autoritar partida, iar în minutul 24 conduceau deja cu 3-0 după dubla lui Turuș (15, 19) și golul lui către Alexandru Giurgiu. Oaspeții au revenit în joc și au marcat prin Șumuțiu (37) din penalty și Ionicescu (61), dar căpitanul uniriștilor, Ciprian Selagea a închis tabela în minutul 63 din penalty.

Acesta este al doilea joc amical disputat de către uniriști de la reluarea pregătirilor, iar începând de miercuri aceștia vor intra într-un stagiu de pregătire centralizat la Stadionul Cetate. 

După această partidă, antrenorul Adorian Himchinschi a declarat următoarele: "E o revenire de bun augur în fața propriilor suporteri pe stadionul Cetate și mă bucur de victorie. Mă declar mulțumit după acest amical, sunt multe lucruri înca de pus la punct după această perioadă de pregătire. Avem multe semnale pozitive, și când spun asta fac referire la cele patru goluri marcate și o sumedenie de ocazii ratate și pas cu pas sper să ajungem acolo unde ne dorim."

Galerie foto: