image desctription

Stiri

  1. Stiri

Amical: FC Unirea Alba Iulia - Pandurii Tg. jiu 1-1

FC Unirea a susținut astăzi pe terenul II al Complexului Cetate un amical în compania fostei prim-divizionare, Pandurii Tg. Jiu, meci întrerupt în minutul 73 la scorul de 1-1 din cauza condițiilor meteo nefavoriabile.

Pentru echipa gazdă a evoluat și noul finanțator al echipei, Gicu Grozav, revenit astfel în tricoul echipei unde s-a format ca jucător după o pauză de 7 ani. Acesta a reușit să și deschidă scorul cu un șut sec la colțul lung al porții lui Stanca, după o preluare elegantă pe lângă un adversar la o pasă filtrantă trimisă de către Ciprian Selagea. Gorjenii au reușit să egaleze în minutul 37 prin V. Bujor, după o pasă a lui Trifu.

Antrenorul principal al uniriștilor, Adorian Himcinschi, a declarat următoarele: "Ne-am reunit de puțin timp, 4 zile și am folosit acest meci pentru a vedea o serie de jucători. Începutul este promițător, dar mai este mult de lucru. În trecut am mai lucrat cu Gicu, în calitate de antrenor secund, între timp Gicu a explodat, este la un nivel foarte înalt, un jucător exponențial al echipei naționale. Ne-am bucurat că Unirea l-a avut în teren, un fotbalist de la care avem mult de învățat."

Căpitanul echipei, Ciprian Selagea, s-a declarat și el mulțumit de partidă și încrezător în viitorul echipei: "Ne-am mișcat bine, a rezultat un meci pe alocuri reușit.  Când joci cu mult public în tribune, practic te simți fotbalist. Este îmbucurător că lumea a venit lângă Unirea, spectatori și oameni cu potență financiară. O luăm pas cu pas, dar sunt convins că Unirea va ajunge acolo unde îi este locul, unde a fost nu demult. Nu știm când se va întâmpla, în doi, trei, cinci ani, dar Unirea va ajunge în Liga 1."

FC Unirea a evoluat în următoarea formație: Căt. Suciu – F. Morar, Scrob, Al. Man, Ad. Matei,  B. Ştef, Selagea, Al. Giurgiu, Tat - S. Turuş, Gicu Grozav, iar după pauză au mai intrat Apetri, Jude, Onacă, Davidaș, Lăsconi și S. Fulea.

Pandurii Tg. Jiu au folosit pe următoarea echipă: Stanca – Rotaru, Ciobanu, Lung, Vasilescu – Zainea, Petrescu – Trifu, Cocîrlă, Șendroiu – Bujor, iar după pauză au mai jucat Popescu, Celea, Ghidurea, Georgescu, Vodă – Pîrvulescu, Dănăricu – Cioiu, Gianimu, Dodoi – Mărgărit. 

 

Galerie foto: