image desctription

Stiri

  1. Stiri

Final de sezon

FC Unirea Alba Iulia a învins Performanța Ighiu în deplasare, scor 2-0, în ultima etapă a Ligii a 3-a și a tras astfel cortina peste sezonul 2017/2018. Uniriștii au încheiat campionatul pe locul al 6-lea în seria a V-a, serie dominată copios de către Universitatea Cluj care a reușit promovarea în Liga a 2-a.

Alb-negrii au reușit o linie de clasament cu 14 victorii, 6 egaluri și 8 înfrângeri, adunând astfel 48 puncte și un golaveraj de +11, după ce au marcat de 45 ori și au primit 34 goluri. Golgheterii echipei cu câte 8 goluri sunt căpitanul Ciprian Selagea și atacantul Daniel Lăsconi, secondați de către Claudiu Davidaș cu 7 goluri.

După încheierea partidei de la Ighiu, antrenorul Adrian Bicheși a declarat următoarele: "Ne consolăm că nu am pierdut cu conjudețenele, este singurul lucru bun din acest campionat. Obiectivul nostru a fost să terminăm pe locul 4, nu am reușit. Am fost foarte afectați de jocul cu „U” Cluj, ne-a șocat acel 0-7! Ar fi frumoasă vara viitoare o promovare, ar fi realizarea unui vis".