image desctription

Stiri

  1. Stiri

Înscrieri pentru Centrul de Copii și Juniori

Astăzi au avut loc primele înscrieri pentru Centrul de Copii și Juniori ai Unirii Alba Iulia.

Zeci de copii împreună cu părinții acestora au luat cu asalt sediul clubului pentru a se înscrie la una dintre grupele de juniori care se vor forma la FC Unirea Alba Iulia. Aceștia vor fi repartizați în funcție de vârstă la unul dintre antrenori, toate costurile urmând a fi suportate de către club.

S-a stabilit ca antrenamentele grupelor de juniori A, B și C să se desfășoare prin rotație pe terenul II al Complexului Cetate și pe terenul din Oarda de Jos, în timp ce juniorii nascuți în 2009 și mai mici se vor antrena pe terenul central al Complexului Cetate. 

Revenit în postura de coordonatorul al Centrului de Copii și Juniori al Unirii Alba Iulia, Neluțu Popa a declarat următoarele: "Nu mai apelăm la ajutorul părinţilor, nici cu 50 de bani, totul se va achita de către club. Destul au suportat părinţii în ultimii ani, când a fost criză la Unirea şi doar pasiunea a ţinut în viaţă activitatea. (...) Eu cred că Dumnezeu i-a împins pe Gicu Grozav şi Mihai Oancea să facă pasul spe Unirea. Dacă nu apăreau ei, echipa era în pragul desfiinţării, aşa, speranţele sunt mari. Vrem să ne organizăm foarte bine în primul an la copii şi juniori, să fie cât mai mulţi fotbalişti, la fiecare grupă, să avem de unde selecta. Să putem alimenta, cu elemente valoroase, echipa de seniori, care, în 2-3 ani, poate reveni în Liga a 2-a. (...) Pornim de la zero, dar important este că vrem să construim, cu răbdare, să întărim sectorul juvenil. Iar rezultatele şi progresul tinerilor jucători, pe care le aşteptăm an de an, să ne confere speranţe că aceştia vor deveni jucători de nădejde ai echipei mari, că vor face pasul. Trebuie răbdare şi încredere".

Galerie foto: