image desctription

Stiri

  1. Stiri

Ionuț Grozav și Claudiu Davidaș au întors scorul pentru Unirea

Eșecul din etapa a doua, 0-3, din deplasare de la Comuna Recea a fost uitat vineri pe „Cetate” în primul “derby” județean al acestui sezon. Sub privirile celor aproximativ 1000 de spectatori, Unirea Alba Iulia a câștigat jocul cu Metarurgistul Cugir, cu 2-1, după ce la pauza oaspeții s-au aflat în avantaj. Scorul a fost deschis de Făgărășanu, în minutul 30, dar cei care s-au bucurat la final au fost elevii lui Himcinschi, datorită reușitelor lui Ionuț Grozav și Claudiu Davidaș, goluri realizate în minutele 77 și 79.

Iată ce a declarat antrenorul Adorian Himcinschi după primul succes al alb-negrilor din acest sezon: “Cu toții ne-am dorit victoria, mai ales că a întârziat doua etape. Am luptat pentru aceste trei puncte și băieții merită felicitări. Aveam referințe, cunoșteam echipa din Cugir și am încercat să speculăm anumite lacune care le au. La fotbal norocul face parte din joc, am speculat adversarul, am încheiat acțiunile cu gol iar în ciuda unei posesii din prima repriza a adversarilor noștri am meritat victoria. Ne-am dorit mult să nu dezamăgim publicul, sunt aproape de Unirea, ne fac să ne simțim cu adevărat că jucăm acasă și vrem să le aducem satisfacție după fiecare meci”.

Unirea Alba Iulia a început meciul cu Cugirul cu următoarea formula: Suciu – Boboia, I. Grozav, Al. Man, Ad. Matei – Fulea, Selagea (cpt.), B. Ștef, Apetri – Lasconi, A. David. Au mai jucat: Turuș, Morar, Davidaș, Onaca. Rezerve: Petric – Rus, Capțiu. Accidentați: Goguță, Giurgiu, Scrob, D. Tat și Iacșa.  

 

FOTO: Lucian DANCIU

 

 

 

 

Galerie foto: